Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както казваше едно бау-бау“. Това

...
Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както казваше едно бау-бау“. Това
Коментари Харесай

Делян Пеевски нападна и Бойко Рашков

„ Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както споделяше едно „ бау-бау “. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти след извънредното съвещание на Комисията по правни въпроси в Народното събрание.

По думите му има тъмна институция цялостна с кеш, която се пробва да сътвори политически план на база разграбването на страната – „ едноличното диктаторско ръководство на цирковото куче на Корнелия Нинова “, безапелационен бе Пеевски, намеквайки, само че не акцентирайки поименно, че става въпрос за президента Румен Радев.

Относно рецензията на депутата от ПП-ДБ и бивш вътрешен министър Бойко Рашков за претекстовете в плана за промени на правилника на Народното събрание, Пеевски съобщи, че ерата на Рашков е на един мракобесен министър на Министерство на вътрешните работи, който „ влачеше хора и ги извличаше от къщите им “. Какво стана с градинаря на Рашков и какво стана с неговото следствие, запита Пеевски.

Прокуратурата би трябвало да стартира да оповестява какво прави и по какъв начин го прави, настоя шефът на парламентарната група на Движение за права и свободи. Към изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов и службите ще се изпратят питане по основни каузи, уточни Пеевски.

https://news.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР